Eux Business og Medie eller Business og Jura

Tag en eux Business med Medier eller Jura

Links

Mediekompetencer er efterspurgte

NEXT Uddannelse København tilbyder en eux business-uddannelse med medietoning.

Med eux Business og Medie får du både en studenterhue og et fagbevis på bare 4 år.

Undervisningen tager udgangspunkt i den virkelighed, der udspiller sig i virksomhederne. Det foregår case- og projektbaseret. Alle fag på uddannelsen har medier som deres omdrejningspunkt.

Arbejdsmarkedet vil i fremtiden efterspørge flere medarbejdere med mediekompetencer. Med eux Business og Medie kommer du til at arbejde med businessfag kombineret med mediefag. Bliv ansat som konsulent i mediebranchen eller i offentlige og private virksomheder.

Uddannelsen tilbydes på Københavns Mediegymnasium på Frederiksberg.

 

Praktisk erfaring med handel og jura

Drømmer du om en karriere inden for jura eller handel, så er eux Business og Jura noget for dig.

Efter 2 års studie med erhvervsjura og handelsfag kan du starte din karriere med en elevplads, i en virksomhed eller i den offentlige sektor, hvor du kan anvende fagene i praksis. Skulle du efter elevtiden have fået blod på tanden, kan du med en eux Business og Jura-eksamen og et gennemført elevforløb søge direkte ind på jurastudiet på et universitet.  

Allerede på det første år af eux-uddannelsen stifter du bekendtskab med fagene i praksis, idet uddannelsen indebærer praktikforløb, hvor du vil kunne lære mere om fx HR, personalejura og aftaleret i virkeligheden.

Vil du have en uddannelse, der veksler mellem uddannelse på skole og praktik i virkeligheden, så er eux Business og Jura dit uddannelsesvalg. Vi tilbyder uddannelsen på Julius Thomsens Gade ved Forum på Frederiksberg samt på Ballerup Business Campus i Ballerup.

 

Læs videre på erhvervsakademi eller universitetet

Med både en studenterhue og et fagbevis har du mulighed for at læse videre eller gå i oplæring i en virksomhed.

Læs videre på et erhvervsakademi, en professionsbacheloruddannelse eller et universitet.

Tag en businessuddannelse

Fagretningen peger mod NEXTs businessuddannelser

EUX BUSINESS-UDDANNELSE

Hvad er en eux business-uddannelse?

Eux-uddannelsen består af et grundforløb, et studieår og et hovedforløb.

Uddannelsen er bygget op som en almindelig erhvervsuddannelse, der indeholder både læreplads og den fulde skoleundervisning fra erhvervsuddannelsen.

Grundfag og valgfag på uddannelsen er dog skiftet ud med fag på gymnasialt niveau.

Søg ind & opstart

Skolestart

  • 12. august 2024
  • 22. januar 2025 (kun Building & Construction)

Ansøgningsfrist

  • 15. maj 2024 (til skolestart i august)
  • 1. november 2024 (til skolestart i januar)

Dine fag

For at klæde dig så godt som muligt på til at træffe dit valg af grundforløb 2 og videre uddannelse, introduceres du her til alle de specifikke fag, der ligger i din valgte fagretning.

Du får også fag som fx dansk, kommunikation, arbejdsplanlægning og metodelære. Du vil opleve, at alle de teoretiske fag spiller sammen med de faglige fag, så alt, du lærer, kan omsættes til praksis.

Du kommer i klasse med andre eux-elever, der har valgt samme fagretning, så I har et fælles undervisningsmiljø. Du bliver også en del af et fælles studiemiljø med sociale aktiviteter på tværs af eux-uddannelserne.

OPTAGELSE

Søg om optagelse til uddannelsen via Optagelse.dk

Her går du

Du kan læse eux Business & Medie på Københavns Mediegymnasium på Frederiksberg. Business og Jura kan også læses i Ballerup.