Luk

Kontakt os

Vejledning om EUD, EUX, GYM og 10. klasse

For alle andre henvendelser

Campus Ishøj - erhvervsuddannelse, 10. klasse og gymnasium

VEJLEDNING I FORHOLD TIL DIT UDDANNELSESVALG

Kom til åben vejledning på NEXT Campus Ishøj

Lørdag den 4. marts kl. 10-12 

Du kan blandt andet høre om:

  • Sydkysten Gymnasium (hhx, htx og stx)
  • Campus Ishøjs erhvervsuddannelser
  • hvordan du søger på optagelse.dk

Du kan også møde studievejledere, undervisere og elever.

Adressen er Vejlebrovej 65, 2635 Ishøj

HØR OM HHX, EUX, EUD OG 10. KLASSE

Kom forbi Campus Ishøj

Vil du gerne starte på Sydkysten Gymnasium?
Har du ambitioner om at blive klogere, er du nysgerrig på verden, og er du vedholdende? Også selvom det nogle gange er svært? Så skal du vælge Sydkysten. Hos os får du indflydelse på dit studieliv, høj grad af medbestemmelse, små klassestørrelser og høj faglighed.

Her er der plads til alle, der gerne vil lære og være med til at skabe fællesskab i et inspirerende læringsmiljø, hvor virkeligheden er en del af undervisningen. Du møder engagerede lærere, der ser dig, accepterer dig som den, du er, og udfordrer dig fagligt.  

På Sydkysten bliver du klar til fremtiden. Vi ved, at der bliver brug for flere, som er gode til IT, samarbejde, tænke nyt og kommunikere. Det klæder vi vores elever på til. 

Vi sætter en ære i at gøre dig så dygtig som muligt og guide dig videre på din uddannelsesrejse. Det ved vi, at vi kan, fordi langt de fleste af vores studenter læser på en videregående uddannelse.

Læs mere om Sydkysten Gymnasium

På eud-business bliver du hurtigt klar til at komme ud i en virksomhed og skabe en karriere inden for handel, event eller detail. 

Med en eux-business får du både et svendebrev og en studenterhue, og du har mulighed for at springe direkte ud i en karriere indenfor handel, event eller detail, eller du kan læse videre på en professionshøjskole, erhvervsakademi eller universitetet

Detailhandel - også som eux
Drømmer du om at blive sales advisor, butikschef, selvstændig eller måske specialisere dig inden for digital handel? Så skal du tage en detailhandelsuddannelse.

Læs mere om detailhandelsuddannelsen på NEXT

Læs mere om eux-detailhandel på NEXT

Eventkoordinator - også som eux
Som eventkoordinator/eventmanager planlægger og koordinerer du begivenheder som fx kulturelle arrangementer, konferencer, koncerter, seminarer og andre former for events.

Læs mere om eventkoordinatoruddannelsen på NEXT

Læs mere om eux-eventkoordinator på NEXT

Handelsuddannelsen - også som eux
Med en handelsuddannelse arbejder du med forskellige former for handel. Gennem uddannelsen lærer du at sælge, at indhente tilbud, sammenligne priser og kvalitet, arbejde med logistik, at indkøbe varer i passende mængder samt forhandling.

Læs mere om handelsuddannelsen på NEXT

Læs mere om eux-handelsuddannelsen på NEXT

Kontoruddannelsen - kun som eux
Vælger du en eux-kontoruddannelse kombinerer du en erhvervsuddannelse med gymnasiale fag. Det betyder, at du både får en studenterhue og bliver faglært, når du er færdig.

Læs mere om eux-kontoruddannelsen på NEXT

Med en erhvervsuddannelse bliver du hurtigt klar til at komme ud i en virksomhed og skabe en karriere. Du arbejder praktisk, og din uddannelse består af et vekselforløb, hvor du skiftevis er på skole og ude i en virksomhed.

På Campus Ishøj bliver du en del af et spændende uddannelsesmiljø, hvor ambitionerne er store, men der også er tid til at have det sjovt.

Elektriker
Som elektriker arbejder du med elektriske installationer, fx stikkontakter, telefon/alarmanlæg eller computernetværk.

Læs mere om elektrikeruddannelsen på NEXT

Industrioperatører
En del af et job som industrioperatør er også at vedligeholde produktionsanlæg samt finde og rette fejl på maskinerne.

Læs mere om industrioperatøruddannelsen på NEXT

Smed
Som smed bliver du oplært i et vigtigt håndværk helt fra bunden, så når du er færdig med din smedeuddannelse, kan du både arbejde med din hænder og med avancerede, computerstyrede maskiner.

Læs mere om smedeuddannelsen på NEXT

10. klasse på Campus Ishøj er starten på en ungdomsuddannelse. På Campus Ishøj kan du starte på Business and Innovation og Design & Technology. 

Uddannelserne er tæt knyttet til vores andre uddannelser. Ønsker du at tage en erhvervs-, eux-, eller gymnasial uddannelse efter 10. klasse, så er det hos NEXT, du skal starte.

Efterskole uden overnatning
10. klasse hjælper dig med at spotte, udvikle og pleje dit talent. Det er både fagligt og sjovt.

Business & Innovation
Linjen er for dig, som overvejer en uddannelse inden for business, handel eller medie og kommunikation. Du lærer om iværksætteri, markedsføring og værdiskabende processer. 

Læs mere om Business & Innovation-linjen på NEXT

Design & Technology
Vores nye linje er for dig, der gerne vil på STX, HTX eller en erhvervsfaglig uddannelse inden for design, teknologi, medie eller byggeri.

Du kommer til at arbejde praktisk og teoretisk med at designe, fremstille og vurdere produkter af forskellig slags. Du vil få en bred viden og færdigheder om håndværk, materialer og designprocesser, og du vil få mulighed for at prøve kræfter med forskellige håndværk, blandt andet inden for tekstil og skønhedsfagene, træ og metal, 3D-printning og kodning.

Læs mere om Design & Technology-linjen på NEXT

Alle elever får en kontaktlærer
Alle i 10.klasse får en kontaktlærer. Læreren følger dig gennem skoleåret, og hjælper dig med at lave mål for året.

Kontaktlæreren følger også op på din trivsel og faglige udvikling.

Kommer du direkte fra 9.-10. klasse, kan du på Campus Ishøj vælge at start på en erhvervsuddannelse (fagretning).

Går du i gang samme år, som du afslutter folkeskolen, starter du på grundforløbets 1. del (GF1), hvor du stifter bekendtskab med vores uddannelse, inden du skal foretage dit endelige uddannelsesvalg.

Vælg mellem 5 forskellige fagretninger.

GRUNDFORLØB PLUS

Med GF+ får du en rolig start på din nye uddannelse

Bekymret for, hvordan det vil være at vende tilbage på skolebæken? Eller er du måske blot i tvivl om, hvilken af de mange erhvervsuddannelser du vil tage? Så er grundforløb plus en god mulighed.

Forløbet varer 10 uger, og gør dig klar til at vælge en erhvervsuddannelse. Efter afsluttet forløb kan du søge direkte videre på en erhvervsuddannelse.

MØD ELEVERNE, OG HØR HVAD DE SIGER

BESØG OS

Kig forbi og se, om uddannelserne er noget for dig

KONTAKT OS

Har du spørgsmål? Ring til NEXT uddannelsesrådgivning

Uddannelsesviden til dig

NEXT Uddannelsesrådgivning er din samarbejdspartner, hvis du vejleder unge og voksne i uddannelse – og vi klæder dig på med den nyeste viden.

Vil du også være en af dem, der får først besked om ændringer, tiltag og nye procedurer samt få opdateret din viden på uddannelsesområdet? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

NEXT har mange samarbejdspartnere i både Danmark og i udland, og vi vil gerne gøre det lettere for dig, der vejleder unge eller voksne i uddannelse, at følge med i uddannelsesverdenen.

Har du spørgsmål til Campus Ishøj og vores uddannelser, er du altid velkommen til at kontakte projektleder Christine på 33 88 03 10 eller sende os en mail på cir@nextkbh.dk.

Her finder du os

Campus Ishøj ligger ca. 3 minutters gang fra Ishøj Station.